Na čistenie zubov iba vodou. Smart Miswak ionická zubná kefka s práškom z koreňa Siwak. - 3.93 

3.93
Na čistenie zubov iba vodou. Smart Miswak ionická zubná kefka s práškom z koreňa Siwak.

Tento produkt máte v košíku.

Smart Miswak s čiernymi japonskými vláknami oxidu kremičitého. Prírodná ionická zubná kefka s práškom z koreňa Siwak. Obsahuje čierny japonský oxid kremičitý.

Prvé prémiové PBT štetiny so zmesou čierneho kremeňa. Čierny oxid kremičitý je prirodzene sa vyskytujúci prvok, ktorý sa vyskytuje iba na japonskom ostrove Hokkaido. Produkuje známe záporné ióny a má "ďaleký infračervený" efekt, ktorý má pozitívny vplyv na zdravie tela. Znižuje zápal, vyrovnáva pH a podporuje krvný obeh v ďasnách.

Mäkké, zúžené štetiny. Skosený, ale mäkký obrys špičky kefky vytvára jemné štetinky, ktoré zasahujú do parodontálných vreciek alebo medzi zuby a ďasná, kde sa často tvorí povlak. Dokonalé čistenie iba vodou. Účinnosť Black Silica pri odstraňovaní povlaku je maximalizovaná pri použití bez zubnej pasty (aj keď ju možno použiť aj so zubnou pastou).

Atestované. Kanagawa Dental University preukázal svoju účinnosť pri čistení a znižovaní hladiny povlaku. Pôsobenie záporných iónov v kombinácii s práškom zubnej kefky Miswak z koreňov Salvadora persica spôsobuje hladký povrch zubov a zaisťuje účinné čistenie zubov.

Vyrobené v Japonsku pomocou špičkovej technológie a hygienického a bezpečného systému ústneho zdravia za dostupnú cenu.

Jemné PBT vlákna sa vyrábajú z čierneho oxidu kremičitého iba na japonskom ostrove Hokkaido. Má vynikajúcu odolnosť proti oteru a nárazu, teplotnú a chemickú odolnosť. Prírodný Siwak alebo Miswak - Koreň stromu Salvadora persica, rozomleté ​​na jemný prášok, sa zmieša s veľmi jemným čiernym kremičitým prachom. Špeciálny výrobný proces viaže mikročastice do štruktúry vlákien zubnej kefky. Záporné ióny majú nielen fyzický, ale aj psychický pozitívny vplyv na človeka a jeho zdravie. Vznikajú rôznymi spôsobmi a prirodzene sa vyskytujú v prírode. Čím vyššia je vaša koncentrácia, tým viac účinkov je vidieť. Ionická zubná kefka preruší iontovú väzbu prepólovaním zubov. Polarita je dôvodom, prečo sa prach drží na vašom stole a prečo kladne (+) nabitý zubný povlak pevne drží na záporne (-) nabitých zuboch. Špeciálny účinok zubnej kefky sa neznižuje používaním zubnej pasty ani opotrebovaním.


ID: 11458666
Na čistenie zubov iba vodou. Smart Miswak ionická zubná kefka s práškom z koreňa Siwak. Na čistenie zubov iba vodou. Smart Miswak ionická zubná kefka s práškom z koreňa Siwak.